HTML

Amonitas kreatív műhely

Egy műhely,ahol izzik a kemence,csiszolódik a fém,csillognak a zománcok,és folyamatosan pörögnek az ötletek.

Friss topikok

Mindenkinek kell valamilyen idegnyugtató elfoglaltság!

2013.02.09. 20:02 Amonitas

Az alkotás a munkám. Viszont az a helyzet,hogy magával a tűzzománccal ritkán tudom úgy kikapcsolni az agyam,amitől azt az igazi feltöltődést kapnám. Az lenne a logikus ha mondjuk egy fantasztikus matematikai képlet megoldása, kulcs lenne az én relaxáltságomhoz? Szerencsére a logika a legkisebb mértékben van csak jelen az életemben.:) (szerencsére?...no mindegy!)

Pár napja rátaláltam a jelenlegi legmegnyugtatóbb elfoglaltságra.Bár a sütés,mindig is abszolút Joker volt..most mégis valami más kezdett motoszkálni a fejemben.Előkerült a szekrényből egy gombolyag fonal,és egy pár kötőtű!

Hálát adok az internet adta lehetőségeknek,ami által sikerült megtanulnom a kötés alapjait.Így ha megmarad a kitartásom, a párom egy sállal lehet gazdagabb!:) Reméljük a legjobbakat!:) 

Ti hogyan kapcsoljátok ki magatokat?

 

Szólj hozzá!

Címkék: nyugalom relax kötés kikapcsolás kötőtű

A bejegyzés trackback címe:

https://amonitas.blog.hu/api/trackback/id/tr775071611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása